Het eTrac project vordert gestaag

//Het eTrac project vordert gestaag

Het eTrac project vordert gestaag

Dankzij een subsidie van metropoolregio Eindhoven zijn we vanaf februari van dit jaar kunnen starten met de engineering en bouw van een eerste proof of concept van de eTrac. In de eerste maanden werden we door Ingenieursbureau A.C.E. in Eindhoven gefaciliteerd en vanaf april door M. Aldenzee LMB in Deurne, een lokaal landbouw mechanisatie bedrijf wat al meer dan 50 jaar bestaat. Het is de bedoeling dat M. Aldenzee straks de eTrac ook in serie zal bouwen.

Ondertussen is het project al behoorlijk gevorderd en zullen we na de zomervakantie weer doorgaan met het bouwen en testen van dit eerste proto type. Vanaf februari tot en met juni heeft Sander Jacobs als student van Fontys automotive aan dit project gewerkt. Naast deze Fontys student werkten ook Ruben Meij en Daan van den Brand van Avans Hogeschool in Den Bosch richting Business Innovation van februari tot en met juni 1 dag in de week als stagiaire aan een marktonderzoek voor de eTrac.

Op onderstaande foto is goed te zien hoe de eTrac er momenteel bij staat in de werkplaats van M. Aldenzee LMB. In het vervolgtraject zal de behuizing van de eTrac en de GPS-RTK unit aan dit proto type worden toegevoegd. Met het complete proto type willen we de pluk karren bij Philips Fruittuin in Eindhoven gaan trekken tijdens het oogsten van het fruit in het oogstseizoen van 2019.

2018-08-07T06:38:49+00:00